Disclaimer FX24converter.com

Wij doen ons uiterste best om je volledige en correcte informatie te geven. Je bent echter zelf verantwoordelijk voor het gebruik van FX24converter.com en de informatie op deze website.


Door FX24converter.com te gebruiken, ga je akkoord met de onderstaande voorwaarden.


FX24converter.com en haar partners zijn niet aansprakelijk voor verliezen of schade als gevolg van beslissingen en activiteiten die je onderneemt op basis van de informatie verstrekt door  FX24converter.com


FX24converter.com is niet aansprakelijk voor fouten in de informatie van externe toeleveranciers van informatie, en voor de gevolgen van het gebruik van die informatie.


Zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van de uitgever, Finance Network. B.V., is het niet toegestaan informatie, beeldmateriaal en foto's, nieuwsberichten en/of berichtgevingen die verstrekt worden via Wisselkoers.nl op enigerlei wijze te verspreiden.


Kom je onjuistheden tegen op FX24converter.com of heb je verbetersuggesties, dan stellen wij het op prijs als je deze aan ons meldt via: info@wisselkoers.nl of dit contactformulier